2010/02/22

Monok István bíróságra bízza

Téma: Dr. Monok István keresettel fordult 2010. január 8-án a Fővárosi Munkaügyi Bírósághoz, az OSZK és az OKM ellen a főigazgatói pályázat érvénytelenségének megállapítása ügyében.
Tájékoztat: Dr. Monok István

Elindítottam a pert, mert ha tőlem joggal várják el, hogy minden törvényi és egyéb jogszabályi helyet tartsak be a munkámban, akkor a OKM is tarsa be a formai előírásokat is. Ha nyerek, nem helyeznek vissza, hanem a bíróság megállapítja, hogy az eljárásban formai hibák voltak, ezért megsemmisíti a pályázat eredményét. És egyben kötelezi a minisztert (akár ki is lesz), hogy folytassa le újra az eljárást. Hogy akkor pályázok-e, vagy nem, azt akkor kell eldöntenem.

zene:

4 vélemény:

Anonymous said...

Annyira gyenge ez a "akkor kell eldöntenem". Hiszi a piszi. Nyilván azért perskedik, hogy aztán ne pályázzon újra. Szakmai érvei nincsenek?

Anonymous said...

Rengeteg szakmai érv van. Többek között, hogy a könyvtár haladjon a már elkezdett, sikeres emelkedési pályán.
Felháborító, hogy politikai légiósakat dugdosnak be, sok helyre a szabályokat is figyelmen kívül hagyva.
Bízom benne, hogy a könyvtárnak lesz Főigazgatója.

Anonymous said...

Kedves Anonymous! :)

Ha a könyvtár elkezdett sikeres emelkedési pályájához hozzá tartozik hogy a dolgozói mellékhelyiségekbe 6 év "sírás" után kerül szappan és törülköző, akkor köszönöm szépen de nem kérek ebből az "emelkedésből", nem szakmai kérdés, de egy intézmény vezetéséhez az is hozzátartozik, hogy a dolgozók munkakörülményei ne a gályarabokéhoz hasonlatosak.

Anonymous said...

Kiváló muzsika.

Post a Comment